Hem | Blogg | Galleri | Länkar | Om mig | Logga in

Om mig

Hallå där...

Thomas Nordh heter jag och är 38 år, jobbar för tillfället på Saab i Linköping som programvaruingenjör. Jag har ett stort intresse för datavetenskap, robotik, elektronik eller teknik i allmänhet om man så vill. Mitt intresse för naturen, växter och djur försöker jag i den mån det går ibland även kombinera med teknik, och där är väl bland annat mitt intresse akvaristik är väl ett utmärkt exempel på detta.

Mina fritidsintressen är många och jag har ibland lite väl höga ambitioner över olika projekt som jag tänker genomföra. Den här bloggen är för övrigt ett av projekten jag haft på senare tid, den ska väl förhoppningsvis leda till att jag får lite struktur på mina övriga projekt och att man kanske kan få lite input från andra som kanske har en annan synvinkel eller lösning på problemen. Så man kan väl säga att den här bloggen kommer att handla om lite allt möjligt men med tyngdpunkten på teknik.

Sequoias.se, ja ordet "Sequoias" (uttalas [sekåias]) undrar ni säkert vad det är för något, det är faktiskt det latinska namnet på det gigantiska Redwood träden i Kalifornien, USA. Dessa träd är det snabbast växande träden i världen, det är också det breddaste och det högsta träden som finns. Träden kan bli över 110 meter höga, mer än 10 meter bredda och leva i mellan 2000 och 3000 år. Så vad har nu detta med bloggen att göra? Egentligen ingenting mer än att jag tycker att dessa träd inspirerar och skapar nyfiken, vilket är min ambition att denna blogg och webbplats också ska göra en vacker dag.

Välkommen!

Lite mer om mig

Familj: Sambon Jenny, dottern Julia och katten Lina
Jobb: Programvaruingenjör på Saab Aerosystems
Hemort: Linköping
Utbildning: Civilingejörexamen i Datateknik
Uppvuxen: Runt Mälardalen
Fritidsintressen: Datateknik, Internet, RC-flygning, cykling, fiske, djur & natur, resor, hem & trädgård m.m.


Visa de 25 senaste refererarna

Om Cookies | Skicka e-post RSS RSS flöde | | Copyright ©2007 - 2018 Thomas Nordh
Hosted by: